Skip to main content

0683247874

over ons


Al onze honden leven gewoon bij ons in huis of in hun gastgezin als huishond.

Wij zijn een fokker van Bernedoodles en woonachtig in Silvolde. Wij fokken op een verantwoorde manier en ons fokprogramma is vooral gericht op de gezondheid en stabiel karakter van de hond. Al onze honden zijn  volledig getest op o.a. Heupen, Ellebogen en ogen. Tegenwoordig testen we ook via Embark door middel van DNA op 192 erfelijke ziekten, kleurvererving en vachtstructuur.  Al onze honden zijn in het bezit van een afstammingsbewijs. De officiële uitslagen liggen uiteraard bij ons ter inzage maar u kunt deze ook vinden bij de info van onze honden.

Om op een juiste manier met de fok bezig te zijn heb ik de nodige cursussen gevolgd. Zo heb ik het diploma besluithouders voor dieren gehaald, een diploma voor de cursus Ethologie Module A. Dit is een honden gedragscursus, en heb ik ook mijn certificaat voor de cursus genetica behaald. Daarnaast ben ik een gecertificeerd Chipper en heb ik een trim cursus gevolgd.

De Bernedoodle wint het in populariteit, dit door hun fantastische temperament, intelligentie, loyaliteit, en hun mooie kleuren en aftekening. Door de levensduur en de non-shedding kwaliteiten van de poedel samen te voegen aan het loyale en vriendelijkheid van de Berner komt het beste van beide rassen samen. 

Al onze honden leven gewoon bij ons in huis of in hun gastgezin als huishond. Ook de pups worden in huis geboren en grootgebracht en krijgen ze de best mogelijke zorg. Uiteraard gaan onze pups ook alleen volledig verzorgd weg, dus ingeënt, gechipt en in het bezit van een gezondheidsverklaring.

Zijn er vragen?  Bel of mail ons gerust.