Skip to main content

0683247874

Wilt u voor een pup in aanmerking komen ?


vul het formulier in onderaan deze pagina.

Wilt u in aanmerking komen voor een Bernedoodle, vult u dan het reserveringsformulier in. De inschrijving is vrijblijvend, u zit nergens aan vast.  Wij vragen wel 20 euro inschrijfgeld zodat er alleen serieuze kandidaten op de wachtlijst komen te staan.

We werken met een wachtlijst, en deze is gelukkig niet meer zo lang, en het kan zelfs voorkomen dat u al direct voor een pup in aanmerking zou kunnen komen. Het blijft natuurlijk een inschatting, we hebben te maken met de natuur, teefjes kunnen leeg blijven en je weet ook nooit hoeveel nestjes en hoeveel pups er geboren zullen worden.

Als we pups hebben krijgt iedereen op de wachtlijst een mail van ons, en mag iedereen op de wachtlijst ook reageren op het nest. Iedereen heeft een andere smaak, qua grote en kleur. Lijken de pups u wat die we op dat moment aanbieden, dan moet u reageren, lijkt het u niets, dan hoeft u ook niets te doen. Uit alle positieve reacties die we krijgen gaan wij kijken wie er het hoogste op de lijst staat, en die gezinnen komen dan ook echt in aanmerking. Eerlijker kunnen wij het niet doen, en zo krijgt iedereen de pup die ze willen. U kunt het reserveringsformulier invullen en opsturen, let op ! pas als het inschrijfgeld is betaald komt u ook daadwerkelijk op de lijst. De betaling kan gedaan worden via banknummer NL33 SNSB 0339 5058 69 t.n.v. Krassenberg’s Bernedoodles te Silvolde onder vermelding van uw voor en achternaam ( zoals vermeld op inschrijfformulier ). De prijs voor een Bernedoodle is van € 2500 tot € 3500 euro, afhankelijk van het nest ( kleur / aftekening, grote etc )

Let op! Wij hanteren voor fokkers, fokkers prijzen. Bent u van plan om dus bij uw hond een nestje te nemen of een reu te gebruiken als dek-reu hanteren we andere prijzen. Dit wordt in het verkoopcontract opgesteld door een jurist ook meegenomen. Dit is ook het geval als u slechts eenmalig een nestje wilt fokken. Bent u een collega fokker en wilt u voor een pup van ons in aanmerking komen mail ons dan op info@krassenberg.nl

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen wij u het reserveringsformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. De gegevens in het formulier worden gebruikt voor het opstellen van het koopcontract en de maand gratis verzekering. De ingevulde gegevens dienen overeen te komen met uw legitimatie. Mocht er tussentijds wijzigen zijn geweest meld dit zodra u uitgenodigd wordt op de eerste kijkdag. Vanzelfsprekend delen wij de gegevens niet met derden. 

Voor de inschrijving op een Bernedoodle vragen wij 20 euro inschrijfgeld. De betaalgegevens kunt u vinden op onze site. De inschrijving wordt pas toegevoegd zodra de betaling is ontvangen. Zijn er nog vragen dan kunt u deze ons het best via mail of telefonisch stellen alvorens u dit formulier invult.