Skip to main content

0683247874

Gastgezin


We zoeken regelmatig gastgezinnen. 
Bel ons bij interesse 0683247874

Omdat wij de Bernedoodles op een juiste manier willen voortzetten, zoeken wij soms een gastgezin. Al onze honden leven als volwaardige gezinshonden zodat ze de persoonlijke aandacht en de liefde krijgen die ze verdienen. Dit lukt niet als er veel honden in huis rond lopen, en daarom zoeken wij soms een gastgezin voor een hond / pup.

Soms is het zo dat je een pup of hond tegenkomt uit een goede bloedlijn en die goed aansluit in ons fokprogramma of dat wijzelf een pup in het nest hebben zitten van uitstekende kwaliteit qua bouw, kleur, karakter, vacht. Dan willen wij zo’n pup niet direct door verkopen, maar even afwachten hoe deze zal
uitgroeien en ontwikkelen, en of deze ook past in ons fokprogramma. Deze pup brengen wij dan onder in een gastgezin.

  • wij stellen regels op voor het gastgezin

  • samen ondertekenen wij een contract

  • het gastgezin betaalt geen aanschafkosten

  • in principe blijft de hond bij u

Het plaatsen in een gastgezin gaat door middel van een contract met daarin de regels waaraan zowel de fokker als het gastgezin zich behoord te houden. Als gastgezin betaalt u geen enkele aanschafkosten voor de hond / pup. Wel verwachten wij dat u zich houdt aan de door ons opgestelde regels van het contract die we samen overeenkomen, en beiden zullen ondertekenen.Tevens vraag ik een kopie van uw ID / rijbewijs.

Heeft u evt. interesse om gastgezin te worden, en wilt u wat meer informatie hierover neem dan contact met ons op, dan overleggen we samen de gestelde regels en kijken
we of er een klik is tussen ons en uiteraard tussen u en de onder te plaatsen hond / pup.

Veel mensen denken dat als ze een gastgezin zijn de hond weer moeten afstaan na een tijd, dat is niet het geval !! Als u op een juiste manier omgaat met de hond en er netjes voor zorgt en er goed voor bent, dan hoeft u de hond nooit meer na een bepaalde periode af te staan. In principe zal de hond altijd verder bij u zijn en blijven.

U kunt ons bereiken voor vragen op info@krassenberg.nl